Healer Mastermind

Leer de Alchemie om het lood om te zetten in goud, door middel van energie werk, meditatie en mindset en word meester over jouw leven.

Inschrijven

Welkom bij de Healer Mastermind!

Een programma voor Lichtwerkers die diep in hun Hel willen graven om hun Licht optimaal aan te steken en te laten schijnen. Een programma voor jou als jij de Aarde wil redden en jouw beste ik wil Zijn.

Jij vond deze pagina omdat jij eindelijk controle wil nemen over jouw Denken en klaar bent met jouw huidige leven. Jij wil vooruit, manifesteren wat jij echt wil en jij begrijpt dat het iets zal kosten.

Een nieuw leven kost jou jouw oude leven.

Als jij begrijpt dat om de top te halen en jouw Licht fel te laten branden, jij offers moet brengen (jouw oude leven) en toch denk je: Oh my God!!!! Ik moet dit doen want ik heb geen andere keuze!!

Dan is dit programma voor jou.

Ik heb in slechts 3 jaar tijd mijn hele leven omgedraaid. Ik ben elke dag diep in mijn hel gegaan en ik heb mijn lichaam, mijn geest en mijn ziel genezen. Ik manifesteer alles wat ik wil en ik begrijp en pas alles toe wat nodig is om mijn wildste dromen te manifesteren.

Het leven is gemakkelijk als jij maar weet wat te doen.

Mijn hele pad dat ik heb gewandeld tot heden, geef ik jou stap voor stap mee in dit programma.

Ik neem jou bij de hand en ik leer jou stap voor stap wat er nodig is om bewuster te leven zodat jij in recordtijd verlicht bent. En als jij verlicht bent, dan kan jij anderen helpen om hetzelfde te doen.

Jij kan jouw gehele leven omdraaien en leven vanuit overvloed.

Het enige wat jij hoeft te doen is het stappenplan te volgen.

MAAR!!

Het is NIET voor watjes, het is NIET voor zeurpieten en het is NIET voor opgevers.

Dit Pad is voor jou als jij beseft in elke cel van jouw lichaam dat jij jouw oude leven moet achterlaten om een nieuw leven te kunnen beginnen. Jij begrijpt dat het tranen zal kosten, dat het moeilijk zal zijn en dat JIJ het werk moet doen.

Ik kan jou het stappenplan geven, maar JIJ moet het uitvoeren.

Als jij daarvoor klaar bent, kan jij hieronder inschrijven.

Alle vragen stuur jij naar [email protected] Wil jij een vrijblijvende chat via Zoom over het programma? Dan kan dat uiteraard ook. Ik besef dat het een stevige investering is, het is aan jou om te beslissen of jij die investering waard bent?

Wil jij jouw droomleven of wil jij blijven hangen in jouw huidige situatie?

Veel liefs,
Marieke


Lessen CurriculumVoordat jij betaalt, moet je dit weten:

  • De zichtbare prijs is Inclusief BTW. Heb jij een BTW nummer, dan kan je de BTW in mindering brengen.
  • Ik kan wettelijk geen resultaten beloven omdat alles afhangt van wat jij met de informatie en oefeningen doet.
  • Dit programma is een stap voor stap plan dat gemakkelijk is om te volgen. Maar JIJ MOET het werk doen. Als jij het niet uitvoert heb jij geen resultaat.
  • Geen terugbetalingen. Je kan uittesten, er zijn gratis masterclasses dus je weet wat je kan verwachten. Of je wil dit of je wil dit niet.
  • Wie content steelt, krijgt mijn advocaat over de vloer + karma zal zoet zijn.
  • Dit is een PROCES en vergt doorzetting. Dit is een manier van leven en is geen quick fix voor al jouw problemen. Neem het serieus en stop er jouw tijd in.
  • Als je twijfelt, mail ons team op [email protected]
  • Heb je geen kredietkaart en wil je op een andere manier betalen? Mail ons team op [email protected]

Begin nu!Veel Gestelde Vragen


Hoelang heb ik toegang tot het programma?
Levenslang toegang en je krijgt alle updates en toevoegingen er gewoon bij.
Kan ik op een andere manier betalen?
Je kan ook betalen via overschrijving, mail ons team: [email protected]
Ik twijfel nog. Kan ik jou bellen?
Gelieve een mail te sturen naar [email protected] met daarin jouw vragen, jouw telefoonnummer en een moment waarop jij het beste bereikbaar bent en ik bel jou persoonlijk op.
Kan ik afbetalen in kleinere bedragen?
Nee, dat gaat niet. Maar ik kan jou wel de masterclass aanraden (bovenaan) waarin jij leert hoe jij sneller geld (of wat dan ook) kan manifesteren in jouw leven. Pas die kennis toe in jouw leven en manifesteer dit programma.
Hoeveel tijd heb ik nodig per dag voor het programma?
De meeste studenten voorzien 1 uur per dag zodat ze 1 video of meditatie kunnen doen en de nodige oefeningen kunnen afwerken. Het werk is nooit klaar en dit is EEN MANIER VAN LEVEN. Dat wil zeggen dat je alle kennis jezelf moet eigen maken en veel moet herhalen tot het een routine is. 1 uur per dag voor nieuwe leerstof en de rest van de dag pas je alles toe.
Wanneer zijn de live momenten?
Elke dinsdag om 21 uur een live training en/of Vraag en Antwoord Elke 2 weken op donderdag om 21 uur een live meditatie via webinar Elke dag antwoord op jouw vragen in de facebookgroep.